Columns

Columns


Columns op de peuterpagina van het gratis maandblad 'Boodschappen' onder het pseudoniem van Susan.


Boodschappen 2 - 2010


Verhuizen - Yes! Het is eindelijk zover. Na maanden kijken, foto's maken en nieuwe dingen kopen gaan we verhuizen. Overmorgen staat de verhuiswagen voor de deur. Bijna alles is ingepakt en als we nog iets moeten hebben zit het onderin de onderste doos van de stapel... Lees verder!


Boodschappen 1 - 2010


De prik - Rens heeft zins een paar maanden na zijn geboorte last van koemelkeiwitallergie. Zodra ik stopte met borstvoeding kreeg hij erg veel last van buikkrampen. Zijn groei verliep ook niet zoals de bedoeling was en als gauw werd door een simpele bloedtest duidelijk dat de koemelk... Lees verder!


Boodschappen 12 - 2009


Kerstfoto - Als ik, voordat ik kinderen had, een kerstkaart kreeg van mensen met een foto van het gezin, dan vond ik dat altijd een beetje burgelijk. Maar veel van onze familie en vrienden wonen niet dichtbij en ze vragen vaak om foto's... Lees verder!


Boodschappen 11 - 2009


Leuke reclamefolder -  "Dit vraag ik aan Sinterklaas", zegt Rens als hij een reclamefolder bekijkt. "Sterre, kom eens!" Sterre kijkt heel bedenkelijk en ik ben op een duur cadeau voorbereid. Kinderen zijn zo makkelijk te be├»nvloeden en daar weten fabrikanten alles van.

Het valt echter erg mee... Lees verder!


Boodschappen 10 - 2009


Proeverij - Vandaag ga ik met Didi boodschappen doen. Luna en Rens zijn een dag vrij en gaan ook mee. Sinds kort is vrijdag een drukke dag. Altijd al moesten moeten Job en Rens aan het eind van de middag voetballen, maar nu is ook het turnen van Sterre en Luna van dinsdagavond naar vrijdagavond verplaats... Lees verder!


Boodschappen 9 - 2009


De roze wolk - Samen met Didi doe ik vandaag boodschappen. Het is fijn om iets met haar alleen te doen. Ze is rustig en vlug tevreden, dus soms heb ik het idee dat ze wat aandacht tekort komt. Didi zit voorin het wagentje te brabbelen en te lachen... Lees verder!


Boodschappen 8 - 2009


Gewoon naar school - Rens heeft het goed naar zijn zin op school, alleen op vrijdag heeft hij er nog wel eens moeite mee. Om de week heeft hij vrij. Maar de andere vrijdag moet hij naar school. Dat kan ik alleen met Didi booschappen gaan doen... Lees verder!


Boodschappen 7 - 2009


ADHD - Vanmiddag komt er een vrienden met haar dochter Iris van 7 op bezoek en ik zie er tegen op.

Vooral omdat het woensdag is en ook mijn kinderen thuis zijn. Iris is een schat van een kind, maar...Lees verder!


Boodschappen 6 - 2009


Naar de kapper - 'Mam, mijn haar is veel te lang, ik kan niks zien.' Rens heeft gelijk. Hij heeft zijn pony helemaal over zijn ogen gekamt en loopt met zijn handen vooruit door de kamer. Hij overdrijft, maar een bezoek aan de kapper is wel nodig... Lees verder!